Het team van Tandzorg Lille

Om de kwaliteit van onze diensten te blijven garanderen wordt het team van Tandzorg Lille voortdurend bij- en nageschoold. Zo verloopt uw behandeling steeds met moderne methodes en de laatste technieken.

Onze tandartsen

Marlies Schols

Marlies studeerde af als algemeen tandarts in 2006 aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Nadien volgde zij een master na master en specialiseerde zich in de restauratieve tandheelkunde waarin zij een diploma behaalde in 2009. In onze praktijk is zij als specialist verantwoordelijk voor de esthetische tandheelkunde (beetherstel in composiet, facings, etc.). Daarnaast werkt ze ook als algemeen tandarts.

Simon Van Dijck

Simon werkt sinds 2004 als algemeen tandarts. Toen hij in dat jaar afstudeerde, besloot hij een aanvullende opleiding te volgen aan de KU Leuven en zich te verdiepen in de problematiek van pijn en kaakgewrichtsdysfuncties. Daarnaast volgde hij een postgraduaat in de orale implantologie aan de universiteit van Luik. Naast de algemene tandheelkunde legt hij zich toe op de prothetische tandheelkunde en de implantologie.

Joleen Jansen

Joleen is reeds verschillende jaren een bekend gezicht en vaste waarde binnen de praktijk. Zij studeerde af aan de KU Leuven in 2014 als algemeen tandarts. Ze is een all-round practicus en legt zich met een lach toe op verschillende aspecten binnen de tandheelkunde.

Lisa Lambert

Lisa volgde haar opleiding aan de KU Leuven en vervoegde de groep als algemeen tandarts in augustus 2016.

Charlotte De Meester


Charlotte is onze jongste collega. Zij studeerde af aan de KU Leuven in 2018 en is algemeen tandarts.


 Onze tandartsassistentes

Greet Van der Schoot, Leen Lenaerts en Nicole Embrechts vullen het team aan. Als tandartsassistentes staan zij in voor alle werk achter de schermen. Zij assisteren de tandartsen tijdens behandelingen en regelen de agenda. Zij staan u graag te woord wanneer u een vraag heeft of een afspraak wenst te maken.


Nicole Embrechts

Nicole Embrechts

Nicole Embrechts

Sarah Willems

 
Wachtdienst

Wachtdienst